Om Kirstens koloni

Jag

Jag som kallar mig Kirsten är en 35-årig kvinna som bor i Malmö med man och två barn, 7 och 2 år gamla. Jag är en sån som aldrig haft en hobby. Kanske för att jag gillar att jobba ganska mycket och tenderat att bara skaffa mig intressen som påminner väldigt mycket om jobb. Men jag har utan att riktigt märka det gått och samlat på mig trädgårdsböcker i mer än tio år. Dessutom har jag läst dem från pärm till pärm flera gånger… Vår balkong har jag de senaste åren fyllt med blommor, grönsaker och bär. Och drömmen om en egen trädgård har liksom bara vuxit.  Samtidigt har varken jag eller min man drömt längtat efter att äga och bo i ett hus. Vi stortrivs ju i vår hyreslägenhet nära havet med cykelavstånd till allt. Så lösningen blev en koloniträdgård i stan. I mars 2014, efter ungefär ett års seriöst spanande, blev vi ägare till en alldeles ljuvlig liten koloniträdgård på Östra Sommarstadens koloniområde.

Nu vill jag bara odla och odla! Jag kanske inte kommer att vara särskilt bra på det. Men jag tror faktiskt att jag kommer att bli lyckligare och rikare som människa.

Så, den här bloggen handlar om hur det är att äntligen få en egen trädgård. Jag tänker att jag på den här bloggen ska dokumentera åtminstone det första året med stugan och trädgården, om inte annat så för att hjälpa mitt eget minne. Jag blir himla glad för alla eventuella kommentarer, tips och tankar på temat!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s